WC-uri / Bideuri / Pisoare

Daca aveti de renovat o baie si veti nevoie de obiecte sanitare precum bide-uri si wc-uri, atunci ar trebui sa luati in considerare urmatoarele aspecte, atunci cand porniti in cautarea obiectelor perfecte.
Vasul de wc este unul dintre cele mai importante obiecte din baie, care poate schimba aspectul intregii incaperi, indiferent ca este vorba de baia principala, o baie de oaspeti sau una de serviciu. Astfel, ar trebui sa tii cont de tipul baii, inainte de a alege bideul sau wc-ul potrivit, de locul in care vor fii pozitionate acestea, de spatioul de care dispui, dar si de designul si bugetul pe care esti dispus sa il aloci pentru aceste obiecte.
Pe site-ul nostru vei gasi obiecte cu un aspect deosebit care te vor ajuta sa creezi o atmosfera unica si sa care vor da baii tale un aspect elegant. Pe langa rolul decorativ, bideurile si vasele de wc disponibile in gama noastra iti vor oferi si confortul necesar. Acestea sunt realizate din materiale de calitate cu o atentie sporita pentru detalii.
Indiferent de ce fel de baie iti doresti, moderna, eleganta, clasica sau in alt stil, sigur vei gasi obiectele sanitare de care ai nevoie, in gama disponibila pe ExclusivDesign.ro, si care sa se potriveasca perfect in spatiul de care dispui.

Citeste mai mult
Seminee pe gaz

Seminee pe gaze

In aceasta categorie gasiti foarte multe modele de seminee pe gaz Acestea sunt seminee care nu au nevoie de cos de fum scos pana pe acoperis, putand fi din acest motiv montate si la blocuri Cosul trebuie scos doar in exteriorul cladirii, asa incat oricine isi poate monta un semineu pe gaz daca isi doreste acest lucru.