Calma 120 L / R

PRET LISTA: 4.580 euro + TVA

PRET PROMO: 3.690 euro + TVA

Transportul este gratuit in Romania!
Disponibil cu geam pe partea dreapta sau stanga, la alegere!

O dimensiune adaptată viselor tale

Interioarele unice necesită soluții speciale. Încă de la început, modelul prezentat de șemineu pe gaz CALMA a fost creat pentru investitorii care urmăresc proiecte care încântă prin eleganță și dimensiune. Doar la noi veți găsi geamuri înalte, adică cea mai mare viziune a ceea ce este cel mai important – focul realist. Semineul pe gaz seria CALMA este o solutie care iti permite sa imbogatesti livingurile stilate, iar putere mare a focului va inconjoara chiar si spatiile mari și deschise cu caldura placuta.

Plăcere fără întreținere

Te vei bucura in mod frecvent de placerea calmanta a focului deoarece tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi pe telecomanda. Atat de simplu este sa aprinzi si sa stingi focul in seminineele Calma.

Calitatea este încredere. O poți avea.

Creează-ți spatiul de relaxare ideal, exact asa cum ti l-ai imaginat. Expertii Hitze iti ofera cea mai bună tehnologie: intreaga automatizare pe gaz este identică cu șemineele unor mărci olandeze renumite. Certificarile internaționale și o serie de proceduri de testare solicitante prin care am trecut pentru a crea produse de clasă mondială, garantează fiabilitatea acestora. De dragul calității aerului, toate șemineele CALMA îndeplinesc cerințele stricte ale Directivei Ecodesign 2022.

Ce voi primi în set:

Setul include:

  • fibre strălucitoare care imită perfect căldura cunoscută de la șemineele tradiționale și sunt rezistente la temperaturi ridicate;
  • kryptonite – pietricele stralucitoare realizate din mai multe tipuri de materii prime care sunt rezistente la temperaturi ridicate;
  • arzator gata cu betisoare ceramice dedicate, care in combinatie cu fibre incandescente da un efect mai mult decat satisfacator si o vedere perfecta a focului.

Telecomanda:

Fiecare șemineu din linia Calma din care să alegi din set are o supapă de control GV60 de la compania germano-americană MAXITROL cu un receptor la care este atașată o telecomandă, sau o supapă de control TESC01 de la o companie austriacă ANSTOSS cu un dispozitiv încorporat. receptor, la care este atașată o telecomandă. Telecomenzile sunt asociate din fabrică cu dispozitivul. În plus, fiecare dintre telecomenzi acționează ca un termostat, măsoară temperatura din cameră și are și multe alte funcții, precum: blocare parentală, setare timp, înălțimea minimă și maximă a focului sau un întrerupător cu temporizator.

Livrare
Livrare Gratuită
Producător
Hitze
Garantie (ani)
5 ani
Putere Nominală
17,6 kW
Clasa energetică
B
Dimensiuni
1356 x 689 x 1212
Randament
86.5%
Suprafața încălzită
176 m2
Dimensiuni sticlă
1200 x 485 x 457
Diametrul coșului de fum
200 mm
Greutate
194 [kg ]- 205 [kg]
Culoare
Grafit
Tip combustibil
Gaz natural cu conținut ridicat de metan, gaz natural bogat în azot, amestec de gaz propan-butan, gaz propan
Putere termică
10,6 kW – 17,6 kW
Tip sticla
Înălțimea sticlei în lumină de 485 mm, Laterală stânga
Tip coș de fum
200/130 mm