Cornise si scafe

Cornisele adaugă o nota finala unei camere.

Formează o tranziție vizuală între perete și tavan, ascunde crăpăturile și imperfecțiunile și adaugă dinamism interiorului tău. Multitudinea de stiluri și finisaje este, de asemenea, de neegalat: de la elegant la modern, la ornamentat, clasic sau mare, pentru a impresiona. Adăugați la aceasta cunoștințele și experiența Orac Decor® și știți că rezultatul va fi suficient de bun pentru a fi încadrat.

De ce sunt cornisele Orac Decor® cea mai bună alegere? Răspuns scurt: datorită valorii adăugate clare:

Ușor de instalat

Cornișele noastre, realizate din materiale ușoare, rezistente și durabile, sunt extrem de ușor de instalat. Canelurile integrate pentru adeziv garantează o aplicare rapidă a lipiciului și aveți o garanție de instalare atunci când utilizați lipiciul nostru DecoFix.

Ideal pentru renovari

Cornișele noastre sunt perfecte pentru lucrări de renovare. La urma urmei, vor acoperi orice imperfecțiuni ale peretelui și/sau tavanului în cel mai scurt timp. Profilele noastre ORAC Flex sunt excelente pentru oricine lucrează cu pereți curbați sau strâmbi.

Vopsibil imediat

Cornișele noastre pot fi vopsite imediat, deoarece sunt furnizate cu un strat de grund alb. Aceasta înseamnă că le poți picta în culoarea dorită, astfel încât să se potrivească perfect cu interiorul tău.