Elemente decorative

Un strop de artă

 

Urmează-ți imaginația. Interioare clasice subestimate și demne, pot fi create cu elementele noastre de deco. Designul elegant și modern se potrivește caselor contemporane, adăugând o formă 3D dramatică!

Elementele acestor ornamente permit oportunități considerabile de personalizare a oricărei încăperi.

Rozetele si medalioanele pentru plafon sunt gandite pentru a avea rol decorativ, dar si practic. O rozeta poate pune in valoare o lustra, ascunzand in acelasi timp o gaura in tavan. Spre deosebire de greoaiele medalioane de ipsos, fragile si dificil de montat, rozetele de la Orac Decor sunt realizate din poliuretan rigid, sunt usoare si simplu de fixat chiar si de catre o singura persoana.

Orac Decor ofera o gama larga de coloane din duropolimer, intregi, jumatati, segmentate, pilastri si capiteluri care, folosite impreuna, creeaza un decor cu aspect istoric. Inspirandu-se din antichitate, colectia de coloane Orac Decor a evoluat intr-un concept modern, usor de utilizat si cu costuri reduse. In prezent, colectia Orac Decor ofera cea mai consistenta gama de coloane din duropolimer. Acestea pot fi utilizate atat in interior, cat si la exterior si sunt disponibile in multiple variante: – dorice, ionice si corintice – intregi sau jumatati de coloana – in marimi si grosimi diferite – compacte sau cu caneluri.

Elemente Decorative | Rozete, Pilastri, Rame Usi, Casete Tavan | Orac Decor  | Accent Decor