Plinte

Când vine vorba de decorare, tavanul si pereții sunt cele mai important elemente al unei încăperi. Un perete proiectat creativ creează starea de spirit, intensifică drama sau creează iluzii optice care modifică vizual proporțiile unei camere.

Decorațiuni așa cum le doriți, unde le doriți. Cu simplitate și ingeniozitate tehnică, colecțiiile noastre de profile decorative oferă posibilități nelimitate pentru interioarele dumneavoastră.

De la început s-au schimbat multe. Dar încă prețuim valorile familiei: loialitate, pasiune și inspirație”.

ORAC DECOR va continua să creeze dorință cu concepte de interior frumoase și inovatoare .

Profilele Orac Decor sunt de calitate foarte buna, produse in Belgia.

Oferă pereților personalitate

Oricine ai fi.
Oriunde ai locui.
Ești cine ești și vrei să arăți asta.
În casa ta, în mediul tău, în locul pe care îl numești acasă.

Găsește-ți propriul stil și pune-ți personalitatea în centrul atenției.
Magnific de modern sau cu caracter clasic:
cu colecția Orac Decor®, îți poți transforma casa într-o locație de vis, plină de caracter.
Un loc unic care spune cine ești și cum abordezi viața.

Dar destule despre noi.
Sa vorbim despre tine.

Partea BUNĂ a zidurilor

ORAC lucrează la un design durabil de mulți ani! Proiectăm pereții nu doar din punct de vedere estetic, ci și din punct de vedere social și sustenabil. Credem că ar trebui să fim o forță pozitivă pentru frumusețe, oameni și planetă.

De la idee până la creare, fiecare pas al procesului ar trebui să se îndrepte către o industrie mai bună. Facem alegeri durabile și îi încurajăm pe alții să facă același lucru. Pentru că decorarea caselor noastre este un loc minunat pentru a începe să ne facem partea pentru mediu. Prin design durabil ne pregătim pentru un viitor circular luminos.

Listwa przysufitowa SX183 flex impregowana \ flex | Producent \ Orac Decor \ Listwa przysufitowa Aranżancja ścian \ Sztukateria \ Listwa przysufitowa \ Orac Decor Aranżancja ścian \ Sztukateria \ Listwa przypodłogowa \ Orac Decor Producent \ Orac Decor ...