Lavoare

Daca vrei un lavoar cu un design deosebit, care sa nu fie doar folositor, ci si sa creze un spatiu intim si deosebit din baia ta, alege unul din modelele disponibile in gama noastra!
Nu doar aspectul elegant si atragator ar trebui luat in considerare atunci cand alegeti un astfel de obiect sanitar, ci si confortul sau calitatea materialelor din care lavoarul este realizat ar trebui urmarite. De asemenea, atunci cand sunteti in cautarea unui lavoar trebuie sa tineti cont si de locul si modul in care va fi montat, dar si accesoriile care sa completeze aspectul acestuia.
Pe site-ul nostru veti gasi o multime de modele de lavoare cu un design exclusiv, realizate din materiale atent selectionate, care se vor potrivi perfect cu ceea ce va doriti dumneavoastra pentru o baie deosebita.
Cu ajutorul nostru puteti cumpara produse de calitate la un pret corect si puteti decora asa cum va doriti, baia dumneavoastra. Indiferent ca va doriti sa fie eleganta, moderna sau clasica, veti gasi lavoarul perfect.
Creeaza baia visurilor tale cu obiectele disponibile doar pe ExclusivDesign.ro! Daca vrei calitate, confort si preturi corecte pentru obiecte sanitare cu design unic, alege produsele care iti plac din gama disponibila pe site-ul nostru.

Citeste mai mult

Colectia WALDORF

Colectia BENTLEY

Colectia CENTO

Colectia AQUATECH

Colectia RETRO

Colectia BUDDY

Colectia SPA

Colectia EGO

Colectia FLO

Colectia K09

Seminee Metalice

Seminee metalice

In cadrul acestei categorii va prezentam o gama extrem de variata de seminee Toate produsele le importam de la renumite companii cum ar fi Traforart si Fugar din Spania, Harrie Leenders – Olanda si multe altele… Toate modelele de seminee pe care le importam sunt perfect functionale Semineele noastre metalice functioneaza cu lemne, gaze sau cu bioetanol.