Cos complet Schiedel – 7m

Cos complet Schiedel – 7m
Pret promotional: 650 euro fara TVA                                                            Transportul este gratuit oriunde in tara!

Este sistemul de coş de fum ideal pentru evacuarea fumului şi gazelor de ardere provenite de la surse de căldură individuale (sobe de teracotă, şeminee) precum şi în cazul centralelor termice, chiar si pentru cazanele de mare putere. Acest sistem de cos de fum este utilizabil in cazul tuturor tipurilor de combustibil: lichid, solid si gazos. OBS: in cazul combustibilului gazos, nu se preteaza pentru modul de functionare al cazanului in condensatie. Acest sistem corespunde celor mai înalte exigenţe tehnice impuse de normele europene şi prin adaptabilitate universală din punct de vedere al combustibilului utilizat oferă soluţii pentru o gamă largă de solicitări. Prin prevederea unui coş de fum Schiedel este asigurat confortul şi siguranţa unui cămin, protejându-se astfel membrii familiei de posibilele accidente.

  • Inaltime cos: 7 m
  • Diametru interior: 200 mm
  • Garantie: 30 ani
  • Elemente incluse: 7 m cos tri-strat, colector condens, grilaj ventilatie, usa de vizitare si element de racordare la 45 grade