Fantana Rafaella 1062R

PRET: 1.888 euro + TVA

Transportul este gratuit oriunde in tara!
Rafaella este o fantana clasica, proiectata sa functioneze atat in iazuri, cat si pe suprafata uscata, si este produsa de catre firma poloneza Jurand, cu vasta experienta in domeniu. Este o fantana cu aspect clasic, simplist, care se pare ca se misca odata cu forma sa straveche. Se imbina perfect cu verdeata gradinii din jur. Se prezinta frumos si in vecinatatea cladirilor clasice, inaltimea sa atragand privirile trecatorilor de la mare distanta, ceea ce ii confera un avantaj in utilizarea sa in spatii comerciale, sali de nunta, sau sedii ale marilor companii. Combinatia a 24 de jeturi de apa din inel cu duze de fantana, impreuna cu iluminarea cu halogen, creeaza un adevarat efect de parc. Fantana este creata prin tehnologie FineCrete®, care este o piatră artificială care este de două ori mai durabilă în construcția pe teren și apă pentru sarcinile structurilor din beton utilizate (poduri, viaducte) și de cinci ori mai durabile decât cele utilizate în construcțiile rezidențiale. Parametrii săi uimitori devin extremi și indiferent de vreme... puteți găsi acest produs în Siberia sau Sahara, de exemplu. FineCrete® poate imita marmura naturală, nu numai din punct de vedere al proprietăților fizice, ci și din punct de vedere estetic. Dacă doriți să obțineți un produs de înaltă calitate și creat de om, alegerea este... FineCrete®. FineCrete® - este o piatra artificiala formata din cuart, feldspat alcalin, plagioclaza si calcar. Acest material imită diferite pietre, cum ar fi marmura, gresie și calcar, care îl fac un material ideal pentru elementele de arhitectură (monumente, elemente portante, scări, glafuri, ghivece de flori, coloane, fântâni, garduri, balustrade). Fiecare produs poate fi realizat în una dintre următoarele 13 versiuni. Stilurile folosite pot apărea în versiuni semi-transparente sau mate, culorile pot diferi ușor de imagini dintre cele prezentate. Datorită tehnologiei de producție manuală, dimensiunile pot varia cu până la ± 5%.
  • Accesorii incluse: Pompa, set de 3 bucati de lumini, tuburi, inel metalic, spuma, silicon, lipici special pentru fantana GlueUnifix
  • Timp de livrare: 6 - 8 saptamani
  • Greutate: 750 Kg
  • Cantitate apa: 20 - 30 litri
  • Circuit inchis al apei
  • Material: Concrete C75, FineCrete
  • Culoare: Puteti opta pentru una din cele 13 culori din imagini
  • Inaltime: 222 cm
  • Latime / Diametru exterior: 160 cm
  • Lungime / Diametru interior: 115 cm
  • Garantie: 2 ani
Întreținere pe timp de iarnă: pentru statuie se recomandă o glugă sau un capac, care păstrează statuia curată de diverse, cum ar fi: praf, gaze de eșapament, ploi abundente și îngheț, care toate împreună patenează suprafața fantanii. Apa trebuie evacuata pe timpul iernii, pentru a pastra fantana in conditii optime de functionalitate, dar si din punct de vedere estetic. Evacuarea acesteia se face usor, deoarece are o gaura in interior cu un capac, pur si simplus e scoate capacul si se goleste fantana! Există, de asemenea, balsam și purificator de apă pentru fântână. Recomandăm și iluminarea, luminile pot fi plasate și sub apă, si sunt incluse in pret!