Industrial

PRET: 2.380 euro fara TVA

PRET PROMO: 2.150 euro fara TVA

Transportul este gratuit oriunde in tara!
Un șemineu foarte potrivit pentru un interior de mansardă, dar nu numai. De asemenea, se simte grozav în interioarele moderne, din lemn și clasice. Are picioare din lemn în stil PRL și o plasă care pare corodata. O putem pune pe perete, dar arata grozav in centrul camerei datorita finisajului lustruit din jurul acestui model.
Semineu INFIRE folosind combustibil lichid ecologic datorita caruia ne putem bucura de un foc adevarat in apartamente, restaurante, hoteluri si practic in toate celelalte interioare deoarece solutia noastra nu necesita un cos sau alte sisteme de ventilatie.
Semineele noastre pot fi instalate oriunde: pe (pe in) un perete, pe podea, mobilier sau exterior pe o terasa de exemplu. Pe lângă funcția lor decorativă, șemineele noastre generează și căldură, care, de îndată ce după câteva minute, crește considerabil temperatura în cameră.
Puterea sa de încălzire este de aproximativ 3 kW, în timp ce 100% este emis în cameră (suprafața minimă recomandată a camerei este de 18 metri pătrați). Al nostru
soluția nu este doar ecologică, ci și atractivă și variată din punct de vedere al designului, făcând disponibilă funcționalitatea unui șemineu tradițional în locurile în care până acum a fost imposibil.
Semineele marca INFIRE sunt realizate din otel inoxidabil sigur, rezistent la acizi in conformitate cu cele mai inalte standarde de norme de calitate, ceea ce asigura functionare sigura si eficienta pentru multi ani.
Umplerea arzătorului cu fibră ceramică asigură că focul arde uniform și pentru o perioadă lungă de timp. Aplicarea umpluturii îmbunătățește, de asemenea, siguranța, deoarece chiar și în cazul răsturnării șemineului care arde, combustibilul nu se va scurge din recipient și nu va reprezenta o amenințare, deoarece va fi în continuare prezent în umplutură.
Prezentare generală:
Versiune: semineu autoportant
Dimensiuni LxAxD: 1000x470x300 mm
Greutate: 20 kg
Putere: până la 3 kW
Material: Corp din oțel, acoperit cu pulbere neagră sau albă
Arzător din oțel inoxidabil conform standardului TÜV 4734
Arzator reglabil continuu
inclusiv ecran de sticlă de 4 mm
Timp de ardere: 2-3 ore, capacitate 1 litru
Latimea arzatorului: 500 mm
Dimensiunea minima a camerei: 18 mp
Siguranta: Un absorbant plasat in arzatorul cu bioetanol asigura utilizarea in siguranta a biosemineului si elimina riscul de varsare a bioetanolului chiar daca arzatorul se rasturneaza.
Când este ars etanol pur, nu există funingine, fum sau emisii nocive. etanolul și oxigenul ard pentru a forma dioxid de carbon și apă; aceasta din urma asigura si o umiditate mai buna in incapere. Trebuie doar să ventilați suficient pentru a asigura un schimb adecvat de aer. De regulă, înclinarea cercevelei ferestrei este suficientă pentru câteva minute.
Deoarece este un joc romantic, adevărat de flăcări, se generează și căldură. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că șemineele cu etanol nu sunt elemente pur de încălzire.
Asamblarea este usoara (in afara de greutate) si se poate face singur. Puteți amplasa acest șemineu oriunde (în apartamente de închiriat, serare, săli de petrecere etc.) pentru că nu aveți nevoie de coș de fum. De asemenea, nu este necesar un permis de la un curător de coșuri. Dacă vă mutați, luați pur și simplu șemineul cu dvs.
Bioetanolul arde fără reziduuri, fără miros și fără formare de funingine. Creează o atmosferă confortabilă, exclusivistă în camerele tale, oaspeții tăi te vor invidia.
 
  • Dimensiuni: 1000 x 770 x 300 mm
  • Dimensiuni arzator: 505 x 105 mm
  • Capacitate rezervor: 1 L