Racitor terase BREZZA 170N

PRET : 599 euro + TVA

Transportul este gratuit oriunde in tara!
Răcitoarele prin evaporare Brezza împrospătează aerul generând un microclimat confortabil în zonele de locuit ale oamenilor, așa cum se întâmplă în natură. Efectul de răcire se datorează procesului natural de evaporare a apei care transportă căldura. Un sistem prietenos cu mediul care nu folosește gaz frigorific și care consumă la fel de puțin cât un bec. Design compact, ocupă puțin spațiu și pot fi amplasate convenabil în colțurile teraselor fără a ocupa prea mult spațiu. Singura soluție care are un sistem UV antibacterian pentru igienizarea apei.  
CARACTERISTICI PRODUS
 ● Răcitor ce utilizeaza apa, pentru a sufla aer rece. Poate scădea temperatura mediului ambiant și vă poate oferi un mediu confortabil pe durata sezonului cald.
 ● Rezervor de apă încorporat, cu filtru detașabil. Este ușor de curățat. Filtrul îndepărtează substanțele minuscule dăunătoare, cum ar fi praful și polenul.
● Economie de energie - folosind acest racitor, are consum de energie redusa. Puterea de intrare este de 350W.
 ● Rază amplă de ieșire a aerului Rază amplă cu unghi de 100° pentru ieșirea aerului. 6 trepte de viteză ale ventilatorului: Normal(HIGH-MID-LOW), Sleep(HIGH-MID-LOW).
● Telecomanda actioneaza pe o rază de 6 metri, receptor cu rază amplă cu unghi de 120°
 ● Panou tactil Control cu panou tactil, ușor de utilizat, cu o gamă de culori elegante.
● Funcție de memorie: Poate memora starea curentă de lucru. Memoria nu este ștearsă până când sursa de alimentare nu este oprită.
 ● Setare temporizator de la 1 la 24 de ore. Are posibilitate de conectare la reteaua de apa.
● Lampă UV încorporată. Razele ultraviolete sterilizeaza apa.
 ● Semnal sonor în cazul absența apei în rezervor
● Temperatura aerului de ieșire: Indicarea temperaturii aerului de ieșire pe afișaj