Seminee

Semineul nu mai este de multa vreme un simplu obiect cu ajutorul caruia se incalzesc locuinte. El a capatat diverse forme, dimensiuni, aspecte stilizate ce il ajuta sa devina un obiect exclusivist de decor. Succesul unui asemenea obiect tine de materialul din care este fabricat si de sistemul prin care functioneaza.
Pe site-ul nostru veti gasi modele de seminee metalice, cu forme avangardiste, avand avantajul de a fi compatibile cu forme diverse de combustibil: seminee pe lemne, seminee pe gaze sau seminee pe bioetanol.  De asemenea, oferim si o gama de seminee clasice, pe lemne, realizate din piatra, marmura si diverse materiale. Pentru comoditatea dumneavoastra si pentru conditii limitate de a mobila locuinta, dispunem si de seminee electrice. Acestea functioneaza fara cos de fum si au avantajul de a avea o aeroterma ce poate fi folosita in vremuri friguroase.
Pretul unui semineu variaza in functie de caracteristicile si materialele din care este fabricat. Un semineu se poate plia pe resursele financiare disponibile si poate deveni accesibil mai multor categorii sociale.

Decoratiuni precum semineele pot fi pozitionate in colturi sau de perete, acest lucru fiind un avantaj in ergomonia spatiului de care dispuneti.

ExclusivDesign.ro realizeaza seminee pe comanda, in functie de doleantele personale si caracteristicile locuintelor.
Montam seminee oriunde in tara, cu seriozitate si profesionalism!

Citeste mai mult