Panouri control Helo

  • Digi I - Panou de control simplu si inteligent ce va ofera functii de baza pentru confortul dumneavoastra. Acesta se poate amplasa in interiorul sau exteriorul saunei si permite programarea in avans cu 24 de ore.
  • Digi II- Panou de control ce poate fi adaptat pentru modele de uz domestic sau public ce poate fi programat sa porneasca cu pana la 24 de ore in avans si poate functiona pana la 6 ore. Acesta permite adjustari ale temperaturii, intervalului de functionare, luminii sau a limbii de comunicare(finlandeza, suedeza, germana, engleza sau olandeza)
  • Easy- Cel mai nou model din gama panourilor de control Helo. Dupa cum spune si numele este usor de instalat si folosit. Acesta poate fi programat cu pana la 6 ore in avans si are 5 nivele de intensitate a temperaturii.
  • Midi - Asigura un plus de confort datorita posibilitatii de amplasare in interiorul saunei. Timpul presetat este de 0-23 ore iar timpul de incalzire este de 0-6 ore. Afiseaza temperatura saunei cat si temperatura setata.