Panouri control Tylo

  • CC10 - Panou de control simplu de utilizat, ideal pentru amplasarea in exteriorul saunei. Acesta poate fi programat sa porneasca cu pana la 10 ore in avans, avand un interval maxim de functionare cuprins intre 3 si 10 ore. Poate fi conectat la un comutator extern sau computer si include senzor pentru temperatura exterioara. Standard de rezistenta la umiditate ridicat - IP24.
  • EC50- Panou de control simplu si economic pentru un control total asupra saunei. Avand un afisaj usor de citit poate fi programat pentru 1, 3, 12 sau 24 ore de functionare continua si poate fi programat sa porneasca cu pana la 10 ore in avans. Panoul are functie de blocare a accesului pentru siguranta copiilor.
  • CC50- Panou de control cu afisaj pentru temperatura si durata de functionare. Avand un afisaj usor de citit poate fi programat pentru 1, 3, 12 sau 24 ore de functionare continua sipoate fi programat sa porneasca cu pana la 10 ore in avans. Panoul are functie de blocare a accesului pentru siguranta copiilor.
  • CC300- Poate fi programat sa functioneze intre 0,5 - 24 de ore si este dotat cu un display ce indica temperatura, timpul de functionare ramas, ziua si ora. Acesta este dotat cu un comutator pentru iluminatul interior al saunei, integreaza instructiuni de utilizare in limba engleza, functie de blocare a accesului pentru siguranta copiilor si functie de economisire a energiei. Datorita cronometrului integral saptamanal acesta permite programarea pentru anumite zile ale saptamanii.